Dit is wat we doen

App ontwikkeling

Wij ontwikkelen apps voor verschillende platformen als Android, iOS en Windows. Maximaal gebruikmakend van alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat! In de afgelopen jaren hebben we ervaring opgedaan in de ontwikkeling van bedrijfsapps, waarmee bedrijfsprocessen worden geoptimaliseerd, en apps voor het inzetten van marketingdoeleinden. Met marketingapps kun je jouw doelgroep op een unieke en persoonlijke manier bereiken en ze laten kennismaken met jouw organisatie of product.

We gaan als volgt te werk: je hebt een briljant idee voor een app. Samen gaan we brainstormen en de strategie uitdenken om jouw idee zo concreet mogelijk te maken. Vervolgens wordt dit verder uitgewerkt in schetsvorm en worden concrete functionaliteiten bepaald. Hiervoor krijg je zogenaamde 'mock-ups'. Dat zijn plaatjes, geplaatst in een device-venster, zodat je feeling krijgt bij de app. Na akkoord op het concept starten we met de ontwikkeling van de app. Tijdens het traject ontvang je app-updates en kun je zelf testen waar wij mee bezig zijn. Transparant en persoonlijk, samen naar één doel; een slimme en succesvolle app!

Website ontwikkeling

Jouw eigen website optimaal werkend op elk apparaat.
Lees meer

Webapplicaties

Maatwerk webapplicaties worden ontwikkeld naar jouw wens en uitdaging.
Lees meer

Hosting

Supersnelle websites en krachtige prestaties voor webapplicaties.
Lees meer

Wij kunnen ons voorstellen dat je enthousiast bent geworden over onze oplossingen. Neem daarom contact met ons op om jouw uitdaging met ons te bespreken!

contact

Interesse in onze diensten?

✓   Persoonlijk
✓   Up-to-date kennis
✓   Creatief
✓   Korte lijnen
Exitus ICT

Dokter Holtropstraat 61B
3851 JG Ermelo
Tel. 0341 - 76 88 00
Mail info@exitus-ict.nl
KvK 50520091
Bel ons 0341 - 76 88 00
Of omschrijf je uitdaging*

Naam*

E-mail*

Telefoon
De gegevens die je via dit formulier achterlaat worden uitsluitend gebruikt om je van dienst te kunnen zijn en daarmee een antwoord te kunnen geven op jouw vraag. Meer informatie is te vinden in onze privacyverklaring.
Verstuur